Sunati la +40724 032 108 sauRezervati Online ACUM

Restaurant Andaluz

Restaurantul Andaluz cu meniu “à la carte”

                Aerul curat și proaspăt, orele de echitație sau SPA îți deschid apetitul! Cu atmosfera minunată, Restaurantul Andaluz se remarcă prin savoarea deliciilor culinare și ambianța confortabilă, iar loby bar oferă momente de relaxare la o cafea sau un cocktail special și acces la internet wireless.

                Un spaţiu prietenos şi în acelaşi timp discret, cu o atmosferă atât de plăcută încât creează dependenţă, restaurantul Andaluz îți oferă plăcerea unui mic dejun cu preparate tradiționale sau internaționale a unui prânz delicios sau a unei cine speciale în compania unui vin de colecție. Preparatele culinare sunt din produse 100% naturale provenind de la ferma proprie.

Restaurantul Andaluz are o capacitate de:
150 de persoane la scaun sau în sistem conferinţă
Până la 250 de persoane cu aranjament tip bufet suedez şi mese în sistem cocktail
Prevăzut cu instalaţie profesională de sonorizare
Sistem de reciclare a aerului şi aer condiţionat.

Lobby Bar:
Aroma fină a unui espresso pentru ambianță placută și accesul la internet wireless sunt elemente care definesc lobby bar. Un loc aparte care oferă o selecție de salate proaspăt preparate dar si cocktail-uri personalizate savurate după o zi în Centrul SPA, baza sportivă și Centrul de Echitație.

Nach der wende kamen viele studenten aus dem westen deutschlands nach leipzig, um an der dortigen hochschule für grafik und buchkunst zu studieren