Pentru cei care vor să işi ducă povestea mai departe într-un cadru învaluit de un parfum aparte, restaurantul Hanovra sau Andaluz este o alegere inspirată, locul unde vei simți în fiecare moment, atmosfera unui eveniment special!
Evenimentele private (nuntă, botez, aniversare, cununie civilă, banchet, petrecerea burlacilor / burlacițelor) organizate în oricare din saloanele Country Club sau în una din cele trei terase cu specific aparte ori de ce nu…la piscina Country Club, beneficiază de toate facilitățile, de la instalație profesională de sonorizare, climatizare cu aport de aer purificat la scenă și jocuri de lumini.
Dimensiunile generoase ale salonului Hanovra permit organizarea de evenimente ample cu până la 600 invitați (sitting) și 1000 de invitați (standing).
Salonul Andaluz a fost conceput ca un spațiu cochet și primitor care te va cuceri din primul moment! Capacitatea maxima a salonului Andaluz este de 150 sitting, 250 standing având și acces în Lobby Bar.
Capacitatea piscinei pentru petreceri, este de 150 de persoane.
Terasa Spa cu capacitate de 75 de persoane.
Terasa Hanovra are o capacitate de 70 de persoane.
Terasa Traditionala cu capacitate de 80 de persoane.
Meniu Evenimente
Antreu
Rosie cu salata de vinete
Icre de crap pe pat de lamâie
Rulouri de sunca, cu salata de cruditati
Rulada de cascaval cu pate de pui în aspic
Rulou de gorgonzola cu fructe si bresaola
Rulou de somon fumme cu pasta de brânza boursin
Cuib de salata a la russe cu rosii cherry
Dobos fantezie
Chiftelute pui cu susan
Ardei gras cu brânza si verdeata
Cocktail de creveti cu sos calypso
Roast beef
Prosciutto mellone
Mozzarella cu oregano si ulei de masline
Rulada de porc în aspic
Crema de ton cu rucolla
Rulada de pui
Delicatese afumate de casa (pastrama de curcan, pastrama de vita, muschi tiganesc, ceafa afumata, muschi file afumat)
Terina de vânat în aspic
Gelatina de pasare cu piure de morcovi dulci
Mini cupa cu salata elvetiana
Chiftelute de porc
Aspic de pasare
Carne de porc
Rulada de caprioara cu legume
Varietati de salamuri uscate (salam sibiu, chorizo, banatean, vânatoresc)
Pate de pui cu ceapa caramelizata si unt
Mini capresse
Batog de peste afumat (rechin, hering macrou)
Terina de salau cu baby carrots
Include legume proaspete si masline.
Antreul este compus din 8 preparate diferite, la alegerea dumneavoastra.
PESTE (preparatul contine un produs din peste si o garnitura la alegere)
Sea bass (biban de mare) la cuptor
Medallion de somon grill
File de peste alb cu sos olandez
Pastrav grill
Dorada regala la cuptor sau grill
File de peste alb cu sos meuniere
Garnituri
Legume pasate în unt au gratin
Cartofi copti zdrobiti cu ceapa verde, lamâie si rosii concase
Risotto cu ciuperci
Conopida si broccoli cu sos meuniere
Piure de morcovi si sote de ciuperci salbatice
Sarmale
Sarmalute în foi de varza învelite în bacon cu mamaliguta la gratar si ardei iute
Sarmalute în foi de vita cu smântâna si menta
Sarmalute în foi de vita si varza cu smântâna, ardei iute sos tomat si menta
Fel de Baza
Mix grill (cotlet de porc, piept sau pulpa de pui, cârnaciori sote)
Muschi de porc împanat
Pui Wellington
Ceafa de porc
Pulpa de rata confiata
Pulpa de pui umpluta, rulata în bacon
Rulada Country Club
Garnituri
Cartofi Country Club
Cartofi duchesse
Cartofi taranesti
Legume grill
Sosuri
Sos brun
Sos spaniol
Sos alb cu ciuperci de padure
Sos gorgonzola
Sos andaluz
Salate
Salata asortata de vara
Salata asortata de iarna
Salata rucolla
Salata andive
Selectie de Fructe
Sampanie si piscoturi la primirea invitatilor
Open Bar
Whisky, Vodka, Gin, Campari
Vinul casei alb, rosu si rose
Pepsi, Mirinda, 7UP, Timbark
Cafea, Cappuccino, Ceai
Panificatie Asortata